Why do we look for water on Mars?

"And we have created from WATER every living thing. Will they not then believe?", Q 21:30

TELL US U'VE FOLLOWED:

Google+ Followers

Monday, October 31, 2011

NOT-VERY-CLEVER

Snatch thieves caught trying to withdraw cash

TWO not-very-clever snatch thieves grabbed a handbag of a bank officer and later used her MyKad and savings book to withdraw money from the bank where she was working.


Both were caught in the act by the police, Sin Chew Daily reported.

The incident happened at Sungai Buloh KTM station in the morning when the thieves snatched the handbag of the officer who was on her way to work.

The victim managed to get to her office after a Good Samaritan paid the fare and informed her colleagues of her ordeal, it reported.

About two hours later, a colleague was shocked when a woman tried to use the victim's MyKad and savings book to withdraw money.

The colleague told the woman she needed time to process the withdrawal and informed the bank manager.

The other suspect, who was waiting for the woman outside the bank, then came in to check on her.

The bank manager informed the police who detained both suspects. ~THE STAR

Thursday, October 20, 2011

BILA MANUSIA MENJADI BUKAN MANUSIA

Kita biasa mendengar "Dalam binatang tidak ada manusia tetapi dalam manusia ada binatang"(tolong betulkan kalau salah). Tetapi hari ini aku rasa ayat diatas tak relevant lagi kot. Malam tadi aku terbaca dan menonton video berita dari Reuters mengenai satu langgar lari di China.

Mangsanya seorang budak berusia 2 tahun. Mangsa bukan setakat dilanggar tapi yang paling teruk orang sekeliling boleh buat "DON'T KNOW". Aku rasa binatang pun malu nak buat macam tu. Dalam video tu, yang first boleh dianggap langgar lari tapi yang second tu aku tak pasti macam mana. Dengan selambanya kenderaan no.2 langgar mangsa yang terbaring diatas jalan. Takkan dia ingat anjing mati kat tengah jalan kot.

Bila pemandu yang melanggar tu di tahan dia boleh jawab yang dia nampak budak 2 tahun itu dan dia suka budak tu mati dari hidup sebab kalau budak tu hidup dia terpaksa menggung budak tu sampai dewasa (sampai sembuh kot), berbanding kalau mati hanya bagi one off payment sahaja(kira duit urus jenazah). orang yang melanggar siap boleh offer duit kat ibu bapa mangsa kalau mereka diamkan sahaja. Bagi aku orang macam ni patut dileraikan badan dia satu persatu, memang tak patut hidup.




Harap-harap jangan lah orang malaysia jadi macam ni, memang tunggu Allah turunkan bala jawabnya.

Tuesday, October 18, 2011

ASS TRO



I heard Astro owner is having trouble with the law in India.

Since those wimps we elected don't have the ball to take actions on behalf of the people against the arrogant Astro, the little people goes to a much higher more absolute authority. And prayer of the little people had been answered,

I hope he is convicted.

Muahahaha....

Tuesday, October 11, 2011

LIFE GOES ON



What triggers my anxiety disorder was the pain and bloated i felt beneath the rib cage on the left side of the body which is just under the heart and a little biting on the back, , followed by breathing problem and heart thumping. It often occur whenever it want to occur and sometimes at 3 to 4 AM in the middle of the night, this one is scarry. Since I live alone, I freak out and drive to the emergency room only later to find out it was nothing.

Later I found out without the breathing problem and heart thumping, it was GASTRIC. I got 2G's earlier this year, gastric and gout, i get rid of gout with HPA ardisia herbal pills, the gastric is still here, now the symptom widens to constant burping, choking sensation around the neck, dizziness and light headedness. It is all resulted from the combination of eating disorderly, acid citric in lime (limau nipis) and bird's eyes chili (cili padi). Usually I missed breakfast and skip lunch, I eat after got back from work, I ate a big meal to cover dinner, breakfast and luncheon all in one, and I love heat and sour, I usually add chilies and lime to make the food more appetizing. later, all this comeback to hunt me, padan muka.

But it's not all bad. My life change after the first attack, i quit everything unhealthy, later resulted in me ballooning up to 89 kg,even thou i don't look like 89 since I'm giraffely tall. I went for a complete blood test in the middle of the year. The result wasn't that good nor bad, after seeking a medical advice, I need to loose some weight. So I change my life style, starting with food consumption, I remembered an article in this blog written by Hizzame, semua penyakit datang dari perut. So I decided to cook my own food, I replace vegetable oil, deep frying and santan based cooking with olive oil, steaming or frying with non stick pan (so that no oil needed) and water based cooking (soup, tom yam, boiling) and took sweet beverage once a day only.

To live longer is not our call but we CAN live healthier :)

Monday, October 10, 2011

BOGEL DEPAN HANTU



Kening Zach (Zahari) berkerut, kusyuk mendengar penerangan Tok Pali ketua Kg Sg Lalang.

Kg Sg Lalang diserang Langsuir. Penduduk Kg tidak lagi berani keluar malam kerana ada saja cara Langsuir itu menyakat mereka.

Suatu hari penduduk kg bermusyawarah lalu mencapai satu jalan yang mereka ramai-ramai sangka akan meneyelesaikan masalah mereka itu.

"Opah aku cakap kalau jumpa hantu bogel je depan dia". Entah apa yang mereka fikirkan mungkin sebab sudah tidak tahan kena sakat maka semua yang ada di situ bersetuju.

Pada malam berikutnya seeorang anak gadis telah dipilih dan dihantar untuk berbogel di kawasan hantu itu seringkali berkeliaran, di padang sekolah.

Besok malamnya semua orang berdebar-debar menunggu kaedah mereka itu berkesan atau tidak. Budak-budak kilang menunggu, security guard menunggu, nelayan menunggu dan semua orang yang berkaitan dengan keluar malam menunggu.

Seminggu berlalu, Langsuir itu tidak muncul. Mereka bersorak, berjaya fikir mereka.

Ku sangkakan panas hingga ke petang rupanya hujan di tengah hari. langsuir muncul kembali. Penduduk kampung bermusyawarah semula, kebanyakan pemuda dan lelaki di kampung tersebut mahu kaedah yang sebelum ini diguna semula, mereka berkeras, lalu semua penduduk pun bersetuju.

Kaedah gadis berbogel di padang sekolah diguna semula macam mereka buat sebelum ini. Tapi kali ini keputusannya sebaliknya, hari kedua bukan saja Langsuir pertama tidak hilang, bertambah pula seekor lagi langsuir, begitu juga dengan hari berikutnya, makin bertambah pula langsuir di sekitar padang sekolah itu.

"Itulah sebabnya kami paggil encik Zahari ini", Ujar Tok Pali. Zach diam seperti memikirkan sesuatu, lalu dia mengangguk-ngangguk. "Baiklah saya rasa saya sudah faham, gadis yang Tok dok hantar itu sudah tidak berkesan lagi, Langsuir-langsuir itu sudah lali", "O jadi kena tukar orang?", "Ya, esok Tok Pali cari seorang pondan tua dan hantar dia berbogel kat padang itu".

Maka keesokan malamnya,orang-orang kampung pun buatlah seperti yang disarankan Zach. Seeorang pondan tua dihantar berbogel di tengah padang sekolah. Maka sungguh tidak disangka cara itu berkesan, hingga kini tiada lagi muncul langsuir-langsuir tersebut.

Bila ditanya Zach kenapa jadi begitu, beliau menjawab, "Bagi yang faham-fahamlah", sambil tersenyum.

Tuesday, October 4, 2011

HOW TO GET BACK TOGETHER

RESIDENTS in Krishnanagar in the Nadia district of the Indian state of West Bengal saw a woman walking without any clothes on at midnight and called the police.

The 25-year-old woman, identified only as Renuga, said a spiritual healer told her to walk naked from the Nagathamman Temple there to the Periya Palayathamman Temple, 5km away.


Renuga, from Chevyar village in Tiruvannamalai district, about 300km from Chennai, was said to have gone to her sister's home in Pozhichalur last week.

She went to see a local healer for help to reunite with her lover.

~the star

.. OR ATTRACK ANOTHER.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular This Week

Monthly Popular Posts

DISCLAIMER


THANK YOU FOR READING