Why do we look for water on Mars?

"And we have created from WATER every living thing. Will they not then believe?", Q 21:30

TELL US U'VE FOLLOWED:

Google+ Followers

Tuesday, November 23, 2010

Cerai isteri tidak cantik makin meningkat

Cerai isteri tidak cantik makin meningkat

KUCHING: Ada sesetengah lelaki yang bergelar suami sanggup melepaskan isteri masing-masing selepas mendakwa wanita dinikahi tidak lagi kelihatan menarik dan cantik seperti ketika mereka berkenalan dan melangsungkan perkahwinan dulu.

Mereka menganggap perubahan wajah dan penampilan wanita terbabit memaksa mereka mencari pengganti sehingga menyebabkan rumah tangga dibina mulai goyah, malah ada yang membawa kepada perceraian.

Perkara ini didedahkan Menteri Muda di Pejabat Ketua Menteri (Hal Ehwal Agama), Datuk Daud Abd Rahman yang memberitahu, kadar perceraian di kalangan pasangan Islam di negeri ini semakin meningkat saban tahun disebabkan ada suami menganggap isterinya tidak cantik apabila mencapai satu tempoh. ~Metro

/hmm

Err ladies kalau u all bijak u all beranak banyak-banyak dulu sebelum jadi tak cantik sure hubby u tak berani tinggal u.

5 comments:

whitecappuccino said...

Yang lelaki tu kena cermin diri dulu, macam la dia tu segak sentiasa sampai tua. Apa sebenarnya tujuaan perkahwinan bagi mereka..

una berry said...

tak jugak
kadang2 ada sesetgh lelaki memang xpernah puas dgn apa yang ada
they'll always have excuses

Gentleman Frog said...

Salam,

;)) hehehe jgn emo.

HonEyBuNNy said...

ngeh3...mesti...biar anak ramai2...ehehhe

una berry said...

ada je suami hati kering
anak ramai sampai 9 orang pun boleh kawen lain cerai segala.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular This Week

Monthly Popular Posts

DISCLAIMER


THANK YOU FOR READING