“Though we know death is certain, we have not prepared ourselves for it. Though we know paradise is definite, we have not worked for it. Though we know the hell fire is sure, we have not feared it. So why are you delighted? What are you waiting for? Death is the first visitor from the Almighty bringing good or evil tidings… get closer to your Lord.”4 ~Hamid al-Qasyrasi (rahimahullah)

TELL US U'VE FOLLOWED:

Google+ Followers

Thursday, March 10, 2011

Just Sharing


Gambar di atas di email oleh kawan lama , mana entah dia dapat. Nampak macam lawak tapi memang betul pun. Kalau mengikut gambar di atas, aku kombinasi no.1 dan no.2, Rajin Bercakap, Rajin Bekerja+Rajin Bekerja, Malas Bercakap = Bagus Sekali + Asyik Kena Buli. Kepada bloggers yang lain, kamu semua rasa berada di nombor berapa, jangan nombor 7 sudah lah hahaha.

8 comments:

Jo Qusary said...

papan nie kat universiti malaya ke?

Ayuni said...

hikhik!

FarhanaDr said...

Saya yang ketiga. Wayang Cina.. Hahahaha.. :p

Eh.. Dari aritu nak tanye sbb tengok lately post banyak BM dah.. Gentleman Frog dengan Encik HizamMe orang sama ke? Hee.. :)

zaradgreat said...

mesti lah nak no1. hehe

miss nina said...

myself combination no 1 & 2.
as human being, suka je komplen..ada juga rasa nak ponteng :)

sissyira said...

salam

elok ni kalau letak kat semua pejabat2 kerajaan di malaysian ni..

hizzame said...

Post dalam BM Hizzame yang post, Yang BI je GF. Hizzame hanya tumpang tempat dan glamour blog GF je hahaha. Nak Hizzame post dalam BI takde masalah, nanti saya paksa dia hahaha.Kawan lama tu takde pula cakap gambar ni dari UM, ada sesiapa dari UM yang boleh confirmkan tak.

FarhanaDr said...

Haha. BM pon okay jer. Ada BI ada BM, mantap sangat dah tu gandingan korang berdua. Heehee.. :)

Hurrmmm.. Tetibe rase macam penah nampak kat UM.. But i'm not so sure.. Hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular This Week

Monthly Popular Posts

DISCLAIMER


DEDICATED TO FREEDOM OF EXPRESSION, NO ONE IS OBLIGATED TO READ, TO COMMENT, HELL TO BELIEVE